Wordpress boek van Vincent Moll

Wordpress boek van Vincent Moll

WordPress is een CMS systeem waarmee je redelijk eenvoudig een website kunt bouwen. Met de juiste kennis kun je de site zo complex maken als je zelf wilt. Maar je moet wel weten hoe. Vincent Moll legt uit.

In het boek worden leerlingen aan de hand van een praktijkcase begeleid in het opzetten van een klantcontact-systeem of CMS systeem. Het boek begint met een 'gesprek' met de opdrachtgever, waarna de leerlingen een plan maken voor een nieuwe site voor deze klant.

Met het plan in de hand gaan de leerlingen vervolgens aan de slag. Zodra de basis staat kan de site worden uitgebouwd. De leerlingen leren het verschil tussen widgets en plugins. Ze zien een aantal voorbeelden en moeten vervolgens online gaan zoeken naar de voor hun site beste widgets en plugins. Zo ontstaat een leuke site, maar dat is niet alles...

De leerlingen gaan de diepte in en moeten voor de klant een tweede site maken. Aan het eind van elk hoofdstuk is het de bedoeling dat de leerlingen tests uitvoeren om te kijken of hun site met alles erop en eraan goed werkt. Gedurende het proces moeten de leerlingen de site presenteren aan de klant.

Een compleet boek, waarbij niet alleen WordPress wordt behandeld, maar ook klantcontact en presentatie een belangrijke rol spelen. Het boek WordPress is een uitgave van Brinkman Uitgeverij

Auteur: Vincent Moll
Naar het overzicht

De laatste nieuwsberichten

Bedrijfsleven laat kansen liggen

Pictio op bezoek bij Marktplaats

Google Streetview van het pad af