Een kijkje in de keuken

Wat voor een bedrijf de praktijk van alledag is, dat is leerlingen een nieuwe wereld. Pictio maakt lesmateriaal dat een brug slaat tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

De praktijk is voor leerlingen een nieuwe wereld

Pictio maakt lesmateriaal dat een brug slaat tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Lesbrieven met uit de praktijk gegrepen situaties zijn daarvoor de basis. Je zou kunnen zeggen dat een lesbrief een kijkje is in de keuken van een bedrijf. Pictio werkt daartoe samen met 'partners': bedrijven en instellingen die belangeloos meewerken aan de samenstelling van praktisch lesmateriaal.

Pictio is continu op zoek naar nieuwe partners. Denk niet dat zo'n partner-samenwerking erg ingewikkeld is. Wat voor een bedrijf de praktijk van alledag is, dat is voor leerlingen een nieuwe wereld! Ook simpele situaties kunnen voor hen een uitdagende opdracht opleveren.

Lees verder op de tabbladen 'WIE DOEN MEE?' en 'PARTNER WORDEN?'

Wilt u partner worden? Veel materiaal dat uw bedrijf in huis heeft is zeer goed bruikbaar in de klas. Denk daarbij aan instructiefilms, demo's, voorlichtingsmateriaal, handleidingen enzovoort. 


Nieuws & Facebook

image description
Bedrijfsleven laat kansen liggen
image description
Wordpress boek van Vincent Moll
image description
Pictio op bezoek bij Marktplaats
image description
Google Streetview van het pad af